1 בננה בשלה מאוד
1 ביצה
כפית גדושה תמצית וניל
½כוס מייפל טבעי
½כוס חלב לבחירה
כפית שטוחה קינמון
כוס קמח כוסמין לבן תופח
½ כוס שוקולד צ’יפס מריר איכותי
נמעך את הבננה בקערה, נוסיף ביצה ונערבב היטב.
נוסיף מייפל טבעי, קינמון, חלב, תמצית וניל ונערבב.
נוסיף את הקמח בהדרגה ונערבב עד קבלת תערובת אחידה .
נעביר חצי מהכמות לתבנית האפיה ונפזר מעל חצי מכמות השוקולד צ’יפס.
נשפוך מעל את יתר הבלילה ונפזר מעל את יתר השוקולד צ’יפס.
נזלף כף חמאת בוטנים מעל הכל.
נכניס לתנור 170 מעלות עד שמשחים (כחצי שעה).
כ
100