כ-20 יחידות
2 חבילות שוקולד מריר 85%
½ כוס קרם קוקוס
½1 כפות גדושות טחינה גולמית
3 כפות גדושות חמאת בוטנים טבעית
כפית שמן קוקוס
כפית מייפל טבעי/דבש
חצי כפית קינמון
חצי כפית תמצית וניל טבעית
ממיסים בפולסים קצרים שוקולד מריר עם שמן קוקוס עד קבלת מרקם אחיד.
מוסיפים בהדרגה קינמון, מייפל טבעי, חמאת בוטנים, וטחינה ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הקרם קוקוס (כשהתערובת מעט התקררה) ומערבבים תוך כדי.
מעבירים את התערובת לתבנית מצופה בנייר אפיה, מפזרים מלח גס מעל הכל ומכניסים למקפיא לשעה.
לאחר מכן יש לחתוך לקוביות והשוקולד מוכן לאכילה.
🤍 אחסון במקפיא
🤍 ניתן לשלב תוספות שאוהבים: אגוזים, קוקוס טחון, שוקולד ציפס – אני ממליצה בלי כלום.
כ
100