משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ש”ח

שוקולד צ’יפס | Chocolate chips

עוגיות שוקולד צ’יפס רכות וטעימות וזה פשוט כל מה שצריך ליד הקפה. קערה אחת, וחמש דקות עבודה!

מצרכים:

מצרכים ל- 7 יחידות גדולות מאוד:
כוס קמח כוסמין לבן
⅓ כוס מייפל טבעי
¼ כוס חלב לבחירה
½1 כפות שמן קוקוס
כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח גס
¾ כוס שוקולד צ’יפס מריר/ שוקולד מריר קצוץ לקוביות

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
מניחים על גבי תבנית אפיה (אני נעזרתי בעיגול מתכת כדי ליצור צורת עיגול בגדלים זהים).
אני הנחתי עוד כמה קוביות שוקולד צ’יפס קצוצות מעל העוגייה כמו שרואים בתמונה, בנוסף לכמות שערבבתי כחלק מהעוגייה.
לתנור 180 מעלות, כ-13 דקות (או עד שמזהיב ומתקשה טיפה).
שימו לב: העוגיות ממש מתרחבות בתנור אז הניחו במרחקים גדולים יחסית. תצננו מעט כדי שהעוגיות יתקשו קלות.
המרקם הסופי של העוגיות זה מעטפת קשה יחסית ובפנים רך יותר🍪

הצעת הגשה:
הגישו ליד הקפה או עם גלידה וניל וכמובן תאכלו כשזה חם מהתנור.
זה חלום!

המתכון נכתב ע”י מאיה שלי
בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), בלוגרית של מתכוני בריאות.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 8%
2.3g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 25%
3.2g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 67%
19.2g
קלוריות

כ

100
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים