משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ש”ח

ארטיק שכבות | ice cream bar

ארטיק צ’יה שוקולד וקוקוס

מצרכים:

ל-8 ארטיקים גדולים:
לבסיס:
¼ כוס זרעי צ’יה
½1 כוסות חלב לבחירה
5 כפות מייפל טבעי / דבש
2 כפות גדושות אבקת קקאו
¾ כוס שוקולד ציפס מריר איכותי
כף חמאת שקדים
¼ כוס שבבי קוקוס

לציפוי:
½ כוס שוקולד ציפס מריר
½2 כפות שמן קוקוס
תוספות אופציונאליות: כף שבבי קוקוס, כף אגוזים קצוצים, זילוף חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל מרכיבי הבסיס בקערה. להמשיך לערבב כשתי דקות נוספות גם לאחר שהתערובת אחידה ויפה.
לעטוף היטב ולהכניס למקרר ל-3 שעות בכדי לאפשר לצ׳יה להתנפח.
לאחר ההמתנה להעביר את התערובת לכלי מתאים (אני השתמשתי בכוס פלסטיק ומילאתי עד ¾ כוס) ולשים במרכז מקל ארטיק.
להכניס להקפאה למשך לפחות 5-6 שעות.
לחלץ מהכלי (ניתן להרטיב את הכוס עם מי ברז פושרים עד שמחלצים בקלות).
נשים במקפיא עד שהציפוי יהיה מוכן.
בינתיים- נערבב בקערה שמן קוקוס ושוקולד ציפס לציפוי ונחמם במיקרוגל עד אחידות.
נוציא את הארטיק מהמקפיא- נטבול אותו בשוקולד המומס ונשים את התוספות שבחרנו.
השוקולד המומס יתקשה מיידית ואז ניתן לאחסן במקפיא.
זה יוצא ואו !!!!!

הצעת הגשה:
תעשו אותם מעט קטנים יותר, ותטבלו עם שוקולד עד הסוף זה קראנצי ומטורף.

המתכון נכתב ע”י מאיה שלי
בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), בלוגרית של מתכוני בריאות.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 8%
4g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 58%
12.8g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 34%
16.7g
קלוריות

כ

100
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים