משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ש”ח

לביבות | Latke

לביבות בטטה רכות ומושלמות

מצרכים:

לביבות (12 יחידות)
2 בטטות בינוניות
ביצה
כף סויה
5-7 כפות קמח כוסמין לבן
מלח
פלפל

מטבל:
גביע יוגורט
שן שום כתוש
כף שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

מחממים במיקרוגל את הבטטות למשך 15 דקות.
כאשר הבטטות רכות, חוצים אותן ל-2 ובעזרת כף מוציאים את התוכן שלהן ומעבירים לקערה נפרדת.
מוסיפים לקערה ביצה, קמח, סויה, מלח ופלפל.
מערבבים היטב (לא להיבהל, התערובת יוצאת מעט דביקה אבל לאחר הטיגון זה רך ומושלם. במידה ודביק מדי ולא ניתן לעבוד הוסיפו עוד כף קמח).
לטגן משני הצדדים על גבי מחבת עם ספריי שמן.

להכנת המטבל: לערבב את כל מרכיבי המטבל יחד

להגיש חם ולטבול את הלביבות בטטה ביוגורט וואוווו כמה טעים🤍

המתכון נכתב ע”י מאיה שלי
בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), בלוגרית של מתכוני בריאות.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 16.5%
2.5g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 12.5%
1g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 71%
10.5g
קלוריות

כ

100
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים