משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ש”ח

עוגת שוקולד | Chocolate cake

עוגת שוקולד מ ט ו ר פ ת ללא אפיה!

מצרכים:

בסיס:
4 תמרים
½ כוס חמאת בוטנים טבעית
¼ כוס + כף קקאו איכותי
½ כוס שוקולד צ’יפס מריר מומס
5 כפות חלב קוקוס
כפית מייפל טבעי (לא חובה)

ציפוי:
½ כוס שוקולד צ’יפס מריר מומס
5 כפות חלב קוקוס

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס:
תחילה נוציא את הגרעין מהתמרים ונשים אותם בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות לריכוך.
נעביר את התמרים למעבד מזון\בלנדר ונוסיף את יתר מרכיבי הבסיס.
נטחן היטב עד קבלת מרקם דמוי בצק מעט דביק (תחילה זה יכול להראות כמו מלא גושים נפרדים אבל תאחדו בניהם ותקבלו גוש אחיד).
בידיים מעט רטובות נלוש קלות ונשטח על תבנית (אני מאוד אוהבת עוגות גבוהות אז בחרתי בתבנית עם רוחב קטן כך שהגובה יהיה מרשים, אבל לבחירתכם).
נכניס להקפאה של כ- 3 שעות.

ציפוי:
נמיס במיקרו בפולסים קצרים שוקולד מריר עם חלב קוקוס עד קבלת מרקם נוזלי ואחיד.
נשפוך מעל הבסיס הקפוא לשכבה דקה יחסית וחלקה.
נכניס למקפיא.

זהו- מוכן!!!
אחסון במקפיא, ותאמינו לי, כמה שיותר קפוא- ככה יותר טעים!

המתכון נכתב ע”י מאיה שלי
בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), בלוגרית של מתכוני בריאות.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 8%
2.5g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 53%
7g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 39%
11/5g
קלוריות

כ

100
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים