20 יחידות בינוניות של תמר מג’הול מגולען.
כוס תערובת שקדים, גרעינים ואגוזים טבעיים (אגוזי ברזיל, אגוזי מקדמיה, אגוזי מלך, שקדים וגרעיני דלעת).
6 סקופים של חלבון בטעם שוקולד (90 גרם). ראו את אבקת חלבון השוקולד שלנו
2 כפות סילאן.
אבקת קקאו נא וקוקוס לציפוי.
מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון וטוחנים בהתחלה בפולסים ובהמשך באופן רציף
עד לקבלת עיסה במרקם הדרוש (ניתן לתקן עם תמרים נוספים במידה והמרקם יבש מדי).
יוצרים מהעיסה כדורים בגודל פינג פונג.
מגלגלים בקוקוס/ אבקת קקאו ומגישים…
כ
100