ביצה
2 סקופ חלבון וניל/ שוקולד ראו את אבקות החלבון שלנו
10 גרם קמח כוסמין
5 גרם סירופ מייפל טבעי
כוס מים
טורפים את הביצה בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים את קמח הכוסמין ואבקת החלבון.
מוסיפים כ- ⅓ כוס מים ומערבבים.
מוסיפים את הביצה ובעזרת מטרפת ידנית/ חשמלית טורפים את כל המרכיבים ומוסיפים מים עפ”י הצורך עד לקבלת מרקם נוזלי (אבל לא מדי) ללא גושים.
מוזגים ככף וחצי על מחבת רגילה/ פנקייקים לוהטת ואחרי ההשחמה הופכים צד.
מעמידים על צלחת יפה מערום פנקייקים, שופכים קצת מייפל ומקשטים בפירות יער קפואים.
כ
100