
5 כפות שיבולת שועל עבה
2 סקופ חלבון וניל/ שוקולד ראו את אבקות החלבון שלנו
100 מ”ל משקה סויה ללא סוכר
כוס מים
ממיסים את החלבון במשקה הסויה באמצעות שייקר.
שמים את משקה החלבון, שיבולת השועל וחצי כוס מם בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
במידה והמרקם סמיך מאוד, ניתן להוסיף עוד נוזלים.
לאחר שמגיע לרתיחה, מכסים לכ-5 דקות, מוזגים לקערה.
ניתן להוסיף מגוון תוספות כמו פירות יער קפואים, זרעי צ’יה, אבקת קינמון, זרעי פשטן, אגוזים, פירות טריים ועוד.
כ
100