לקוחות יקרים, לצורך תחזוקת האתר וחידושי מלאי,
האתר יהיה סגור לימים הקרובים ולא תתאפשר רכישה / הזמנת מוצרים
עמכם הסליחה, 32Gi ישראל.

פודינג צ’יה חלבון

טבעוני, ללא גלוטן, עשיר בחלבון
ארוחת ביניים מפנקת

מצרכים:

100 מ”ל משקה סויה ללא תוספת סוכר (אפשר גם חלב, משקה שקדים, משקה אורז וכו’).

2/3 בננה קפואה.

2 סקופים אבקת חלבון בטעם וניל (30 גרם). ראו את אבקות החלבון שלנו

2 כפות זרעי צ’יה.

3 תותים חתוכים לטבעות.

2 כפות אוכמניות טריות.

 

אופן ההכנה:

מכניסים את משקה הסויה, בננה ואת החלבון לתוך מעבד מזון וטוחנים בקצב מהיר עד לקבלת מרקם קרמי.
שופכים את הקרם לקערה, מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים
מוזגים ל-2 קעריות הגשה עם תותים ואוכמניות, מכניסים למקרר ל-6 שעות/ לילה  ו..בתאבון!

המתכון נכתב ע”י טל כרמל
בוגר תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), מאמן וספורטאי סיבולת.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 36%
17.9g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 29%
5.7g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 38%
19.2g
קלוריות

כ

100
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים