
בסיס:
2 כוסות קמח כוסמין לבן
4 סקופ חלבון וניל ראו את אבקות החלבון שלנו
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
קצת גרידת לימון
ביצה
100 גרם חמאה
כף שמן קוקוס
כף מים
מילוי:
50 גרם תערובת אגוזים/ שקדים
8 תמרים
4 סקופ חלבון שוקולד ראו את אבקות החלבון שלנו
מכניסים למיקסר את הקמח, אבקת חלבון וניל, מלח, אבקת אפיה ומערבבים.
מוסיפים ביצה, גרידת לימון, חמאה ושמן קוקוס ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים לגיבוש.
מוציאים את הבצק, מכדררים לכדור מוצק, עוטפים בניילון נצמד ויאללה למקרר לשעה.
בינתיים מכינים את המילוי…
באותו הנינג’ה מכניסים את תערובת האגוזים/שקדים וטוחנים ביחד עם אבקת החלבון.
מוסיפים את התמרים המגולענים וטוחנים מספר שניות עד לקבלת העיסה.
כעבור שעה…
מוציאים את כדור הבצק, מרדדים באמצעות מערוך על משטח מקומח עד לעובי של כ-3 מ”מ.
באמצעות כוס שתיה חותכים צורות עיגול.
מעל לכל עיגול בצק מוסיפים מעיסת התמרים כדור קטן.
סוגרים את הבצק לצורת אוזן המן, מהדקים בקצוות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 10 דקות ויאללה לטרוף.
יוצא פגז !!!
כ
100