2 בננות בשלות מאוד
2 ביצים
2 כפות חמאת שקדים טבעית
½ כוס מייפל טבעי
¼ כוס קקאו
קמצוץ מלח
4-5 קוביות שוקולד מריר 70%
כפית שמן קוקוס
כוס קמח כוסמין לבן תופח
כפית אבקת אפיה
לקישוט (לא לוותר זה נמס וזה מושלם): ½ קובית שוקולד מריר גדולה/ קובית שוקולד מריר קטנה כמספר המאפינס שיוצאים.
1. נמיס 4-5 קוביות שוקולד מריר עם כפית שמן קוקוס ונשים בצד
2. נמעך את הבננות בקערה
3. נוסיף ביצים, חמאת שקדים ומייפל ונערבב
4. נוסיף קקאו, מלח, ואת השוקולד המומס מסעיף 1 ונערבב.
5. נוסיף קמח ואבקת אפיה ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה לחלוטין ללא גושים.
6. נעביר לשקעים של מאפינס (לשמן קלות לפני)
7. מעל כל מאפינס נניח קוביית/ חצי קובייה שוקולד מריר 70%.
8. לתנור 180 מעלות כ- 20 דקות (לבדוק עם קיסם)
9. לפני הגשה ניתן לגרד מעל שוקולד מריר, לזלף חמאת שקדים/בוטנים או פשוט לאכול כמו שזה ליד הקפה- חלום!
כ
100