1 כוס קמח שקדים
קצת פחות מ ¼ כוס סילאן איכותי
1 כף אבקת קקאו גולמית איכותית
2 סקופ של חלבון 32G בטעם שוקו ראו את אבקות החלבון שלנו
1 כף צ’יה
¼ כוס טחינה גולמית
1 כף רסק תפוחים
כ-3 כפות מים
חצי כוס של תערובת אגוזים קצוצים כמו מלך ומקדמיה (אפשר במעבד מזון) + חופן נוסף קצוץ היטב לציפוי החיצוני /קוקוס
שלב I
מאחדים יבשים: קמח שקדים, קקאו, צ’יה, האגוזים הקטושים ואבקת החלבון.
מערבבים היטב.
מוסיפים את הסילאן, הטחינה ורסק התפוחים.
מערבבים היטב לספיגה מלאה.
מוסיפים כף מים ומערבבים.
אם התערובת יבשה ומתפוררת, הוסיפו עוד כף ורק אם צריך את השלישית.
לכסות את הקערה ולהניח במקרר רבע שעה להתייצבות.
שלב II
בצלחת עמוקה שמים את האגוזים הקצוצים/קוקוס או גם וגם.
מוציאים את התערובת מהמקרר וביד לחה קורצים קצת מסה (בערך כפית גדושה).
לגלגל לכדור מבלי לדחוס את המסה כדי שיצא אוורירי.
כל כדור מגלגלים בתערובת הציפוי מכל הצדדים.
והרי לכם כדורי שוקולד חלבון, טעימים להפליא וקלים מאד להכנה.
כ- 18-20 כדורי שוקולד
כ
100