3 סקופ חלבון בטעם וניל ראו את אבקות החלבון שלנו
40 גרם אבקת קקאו
50 גרם שיבולת שועל
2 כפות ממתיק טבעי דל קלוריות
כוס נס קפה (ללא חלב) קר
לערבב את כל היבשים יחד בקערה.
להוסיף את הקפה הקר.
לערבב במיקסר.
לצפות תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ולשפוך את הבלילה לתוך התבנית.
להכניס את התבנית למקפיא לכשעה וחצי, לחתוך אחרי הקירור ולהחזיר למקפיא (לי יצאו 8 יחידות חטיף).
מוגש קפווווווא ויוצא פצצה!!!
מי שמעוניין לשמור את החטיפים במקרר ולא במקפיא יכול להוסיף לבלילה 2 כפות שמן קוקוס (משנה קצת את הערכים התזונתיים).
כ
100