משלוחים חינם בקנייה מעל 249 ש”ח

חטיף שיבולת שועל מועשר בחלבון

טבעוני, ללא גלוטן, עשיר בחלבון
חטיף חלבון טעייייים וקל להכנה

מצרכים:

4 סקופ חלבון בטעם שוקולד ראו את אבקות החלבון שלנו
2 בננות
כוס שיבולת שועל
4 כפות דבש

 

אופן ההכנה:

מועכים את הבננות בקערה.
מוסיפים 4 כפות דבש ומערבבים.
מוסיפים את החלבון ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים.
מרפדים תבנית בניית אפייה, מעבירים את התערובת ומהדקים.
מכניסים לקירור של כ-3 שעות, מוציאים, פורסים ואוכלים כחטיף בארוחת ביניים לצד הקפה.
לשמור בקירור.

המתכון נכתב ע”י טל כרמל
בוגר תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), מאמן וספורטאי סיבולת.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 31%
7g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 10%
1g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 52%
13g

כ

100
קלוריות
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים