משלוחים חינם בקנייה מעל 249 ש”ח

גלידה מועשרת בחלבון

טבעוני, ללא גלוטן, עשיר בחלבון
גלידת וניל לנשנוש באמצע היום

מצרכים:

2 סקופ חלבון בטעם וניל ראו את אבקות החלבון שלנו
3 כפות שיבולת שועל
1 כף זרעי צ’יה
100 מ”ל חלב (רגיל/ סויה/ שקדים/ שיבולת שועל וכו’…)

לציפוי:
1 כף טחינה גולמית
1 כפית קקאו
1 כפית סילאן

 

אופן ההכנה:

מערבבים את שיבולת השועל, הצ’יה ואבקת החלבון בקערה
מוזגים 100 מ”ל חלב ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מוזגים ל-2 כוסות זכוכית, מכניסים למקרר ללילה.
מערבבים בקערה את הטחינה, הקקאו, הסילאן וקצת מים עד לקבלת קרם שוקולד חצי סמיך
מוזגים מעל התערובת שבכוסות ומכניסים למקפיא לכ-3 שעות.
בתאבון…

המתכון נכתב ע”י טל כרמל
בוגר תואר ראשון במדעי התזונה (B.sc), מאמן וספורטאי סיבולת.

ערכים תזונתיים למנה:

חלבון | PRO
Protein | חלבון 35%
19g
שומנים | Fats
Fats | שומנים 32%
8g
פחמימות | Carbs
Carbs | פחמימות 33%
18g

כ

100
קלוריות
אהבתם? שתפו את המתכון בלחיצה.

מתכונים נוספים