
2 סקופ חלבון בטעם וניל ראו את אבקות החלבון שלנו
3 כפות שיבולת שועל
1 כף זרעי צ’יה
100 מ”ל חלב (רגיל/ סויה/ שקדים/ שיבולת שועל וכו’…)
לציפוי:
1 כף טחינה גולמית
1 כפית קקאו
1 כפית סילאן
מערבבים את שיבולת השועל, הצ’יה ואבקת החלבון בקערה
מוזגים 100 מ”ל חלב ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מוזגים ל-2 כוסות זכוכית, מכניסים למקרר ללילה.
מערבבים בקערה את הטחינה, הקקאו, הסילאן וקצת מים עד לקבלת קרם שוקולד חצי סמיך
מוזגים מעל התערובת שבכוסות ומכניסים למקפיא לכ-3 שעות.
בתאבון…
כ
100