1 ביצה
1 כף ממתיק. ניתן להמיר לסוכר/ מייפל (אבל אז הערכים משתנים)
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות שמן קנולה
4 סקופ חלבון בטעם שוקולד ראו את אבקות החלבון שלנו
חצי כוס מים
2 כוסות שיבולת שועל
תוספות אפשריות:
צימוקים, שוקולד צ’יפס, חמוציות, אגוזים טחונים וכו’.
אני הוספתי אוכמניות מיובשות, חמוציות ופיסטוק טבעי.
טורפים ביצה בקערה
מוסיפים את השמן והטחינה ומוסיפים לערבב לקבלת מחית אחידה
מוסיפים את אבקת החלבון ואת המים וממשיכים לערבב
מוסיפים את שיבולת השועל ואת התוספות.
מחממים תנור ל-180 מעלות
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדור בגודל של פינג פונג ומשטחים
מכניסים לכ- 15-20 דקות אפיה, מצננים ואוכלים.
לי יצאו 12 עוגיות. הערכים התזונתיים לעוגייה אחת וללא תוספות.
כ
100